Kopen & Verkopen

Wij vinden dat je huis een thuis moet zijn. Een fijne plek waar je graag bent. Waar je comfortabel woont en je je thuis voelt. Bij MyResidence helpen wij mensen graag om zo’n thuis te vinden.

Je huis verkopen, dat klinkt eenvoudiger dan het is. Natuurlijk, je wilt er een goede prijs voor krijgen. Maar er speelt meer mee. Je huis is niet zomaar iets, vinden wij. Het is jarenlang je thuis geweest. Jouw eigen plekje. Misschien zijn je kinderen er geboren en opgegroeid. Je hebt er gelachen en gehuild.

Veel mensen vinden het daarom best lastig om hun thuis aan een ander te verkopen. Het is een emotioneel moment. Daar zijn wij ons als makelaar goed van bewust. We verkopen niet alleen jouw huis, het is ook een stukje persoonlijke geschiedenis.

Ons Aanbod

Hollandse Hout 179, Lelystad

Vraagprijs: bieden vanaf € 800.000,00 K.K.

Complete en zeer goed onderhouden villa
Groot perceel van 1330 m2
Gebruiksoppervlakte van circa 255 m2
3 Badkamers
Riant zwembad (10 x 4 meter)
Grote kelder
Extra uitbouw
35 zonnepanelen

Nieuwsgierig!

Op 15, 16 en 17 december vinden er opendagen plaats. Wij nemen ruim de tijd voor iedere bezichtiging die apart van elkaar plaats vinden. Zo word je niet opgejaagd, kan je rustig kijken en worden al je eventuele vragen beantwoord. Vanwege het coronabeleid hanteren wij maximaal twee bezoekers. Uiteraard kan in overleg je eventuele aankoopmakelaar ook mee en zijn kinderen ook van harte welkom. Voor informatie en of het maken van een bezichtigingsafspraak kan je bellen met nummer 06 43009451, 06 50676215 of mailen met ons kantoor naar roberto@myresidence.nl

Klik op tekst hierboven om de brochure te bekijken