Buitenlands Vastgoed

MyResidence is een specialist in buitenlands onroerend goed. Wij selecteren met zorg projecten bij kwaliteitsbouwers en projectontwikkelaars in binnen- en buitenland. Bij al onze activiteiten staat de klant centraal.

De huizen dienen te voldoen aan de wensen die Nederlandse potentiële kopers stellen aan een tweede huis als vakantiehuis voor familie, als belegging of als oudedagsvoorziening.  

  • MyResidence adviseert bij de selectie van een favoriete locatie en/of droomhuis, afgestemd op jouw favoriete wensen. 
  • MyResidence regelt bezichtigingsafspraken en indien gewenst het reisprogramma.
  • MyResidence adviseert je over aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden.

MyResidence informeert je over fiscale en financiële aspecten bij aanschaf van onroerend goed in het buitenland. 

  • MyResidence helpt bij het totstandkomen van de overeenkomsten, uiteraard met uitleg in het Nederlands. Ook verrichten wij communicatieservices m.b.t. gewenste meer- of minderwerkzaamheden.
  • MyResidence overlegt met jou over de planning van de notariële afwikkeling, met indien gewenst deskundige Nederlandse begeleiding.
  • MyResidence overlegt met jou over de planning van de oplevering en is bovendien behulpzaam bij de communicatie inzake voorkomende after-sales aangelegenheden. 

Zo helpen wij jou maximaal om jouw droom van een tweede huis te realiseren.

Ons Aanbod

WJC Milaan

Deze prachtige suites bevinden zich in vier verdiepingen van het World Join Center en kennen een hedendaagse architectonische technologisch geavanceerde sfeer. Elke suite, van waaruit u kunt genieten van een  buitengewoon uitzicht op de stad, wordt gekenmerkt door een elegante en functionele stijl met de toevoeging van Italiaanse ontwerpelementen. Het WJC (World Join Center) is een wolkenkrabber inMilaan, gelegen aan de Viale Achille Papa op korte afstand van de historische wijk met de handelsbeurs. Het gebouw is 78 meter hoog en heeft 20 verdiepingen. Het is in 2009 gereed gekomen en is ontworpen door architecten van Studio Urbam en Marco Cerri.
Het World Join Center heeft een zakelijke ziel, perfect voor het inrichten van grote kantoren en gastvrije evenementen. Het is gelegen in de wijk Portello: dé ontmoetingsplaats en zakenwijk van West-Milaan. Het WJC-gebouw is nieuw voor de stad, heeft een grote architectonisch waarde, is uitgerust met hedendaagse technologische apparatuur en kent een geavanceerde logistiek. Het biedt talloze mogelijkheden en is een prachtige locatie voor de organisatie en realisatie van grotere en kleinere evenementen.

CASTELLERO in LANGHE & MONFERRATO

Het complex is gevestigd in een 14e-eeuws kasteel wat opvallend aanwezig is gelegen in de heuvels van de Langhe-roero & Monferrato. Dit gebied is bekroond door de UNESCO als werelderfgoed en wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn buitengewone wijnbouwgebieden.
De prestigieuze appartementen zijn ingevoegd in een omgeving van onvergelijkbare charme wat wordt aangevuld met een Spa, een gastronomisch restaurant en een kelder voor proeverijen. De wijngaard en de kelder met professionele wijnmakerij geeft u een unieke mogelijkheid om betrokken te raken bij de wijnproductie. Geïnteresseerden die lid worden van deze club krijgen een eigen speciale kelder en krijgen de flessen van de jongste productie direct thuisbezorgd.

Gardameer

Soiano del Lago is het hoogstgelegen plaatsje van de Valtenesi nabij het Gardameer. Het dorp is van grote schoonheid temidden van de prachtige bergen en de natuurparken erachter. In de omgeving bevinden zich talloze pittoreske dorpjes met een unieke sfeer en veel historisch en artistiek erfgoed. Het gebied is rijk aan mogelijkheden, kent een mild klimaat en is bijzonder inspirerend voor wandelaars en uitermate geschikt voor sporters.